Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696764289

Amistoso 696764289 Información oficial sobre el partido 696764289 en Hattrick

20.07.2022 12:05:00

Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 1 - 1 Yamaha Logroño Alineación oficial del equipo 'Yamaha Logroño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 0 - 2 Yamaha Logroño Alineación oficial del equipo 'Yamaha Logroño' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruño S.D

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raúl Zatón, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Coruño se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Horaci Gimbernat va estar a punt de sentenciar el partit al minut 15, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Fedor Müller es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31, Enrique Raxó de Coruño va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Yamaha Logroño

Goles Goles

  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): En Felipe Cabellos va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Iván Ortiz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Iván Ortiz va fer una jugada per la banda esquerra, però Carlos Ortiz Osborne va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Iván Ortiz va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Iván Ortiz sol davant la porteria al minut 67, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En César Díaz de Casriego va encarar al porter al 69, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miro Ritvanen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): César Díaz de Casriego de Logroño, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 90, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!