Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696753635

Amistoso (Int., RC) 696753635 Información oficial sobre el partido 696753635 en Hattrick

20.07.2022 10:00:00

AC ROMCOMIT BUCURESTI Alineación oficial del equipo 'AC ROMCOMIT BUCURESTI' en el partido 0 - 12 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
AC ROMCOMIT BUCURESTI Alineación oficial del equipo 'AC ROMCOMIT BUCURESTI' en el partido 0 - 9 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC ROMCOMIT BUCURESTI

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Joan Miquel Arespa de BUCURESTI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marvin Fust de BUCURESTI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los canos

Goles Goles

  • 137 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Marc Schellerer va anar a parar al cap de 胡 (Hu) 迪平 (Diping) que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a canos el 0 - 1.
  • 137 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 6 en Marc Schellerer va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en 胡 (Hu) 迪平 (Diping) podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 180 Minuto 10 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per James Lowén de canos va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 10.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Pablo del Jesús de canos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan 胡 (Hu) 迪平 (Diping) va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 42 pels visitants. En James Lowén va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fabio Urbano de canos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 43 de partit.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tomas Maccalli va ser l'anotador del 0 - 8.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Fabio Urbano va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 9 per als visitants.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Haydar Tığlı va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 10 per a canos.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, canos va augmentar el seu avantatge a 0 - 11, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tomas Maccalli.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Marc Schellerer va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 12 al marcador per a canos.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo del Jesús de canos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.