Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696743015

Amistoso (Int.) 696743015 Información oficial sobre el partido 696743015 en Hattrick

20.07.2022 10:45:00

Mighty Ben's Alineación oficial del equipo 'Mighty Ben's ' en el partido 3 - 1 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mighty Ben's Alineación oficial del equipo 'Mighty Ben's ' en el partido 1 - 1 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mighty Ben's

Goles Goles

  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Charles-Henri Oudet va donar a Mighty un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 139 Minuto 61 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Zygmunt Rykaczewski van servir per superar a l'últim defensor, en Alberto Marchena. Tot va acabar amb el 2 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Mighty cantant "Zygmunt Rykaczewski selecció!"
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jake Ständer va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Musa Gloor! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gregorio Davalillos es va comportar com un juvenil al minut 14 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nico Souvan de Mighty va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AIMARTXO

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alberto Legobien, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 34 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 34, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alwin Senier va fer al minut 47 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alberto Legobien, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): AIMARTXO van sortir al contraatac amb encert al minut 63, però Stanislav Yahlev no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Luis Fuentes Campos de AIMARTXO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.