Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696727690

Amistoso 696727690 Información oficial sobre el partido 696727690 en Hattrick

20.07.2022 12:05:00

metales c.f. Alineación oficial del equipo 'metales c.f.' en el partido 1 - 5 Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
metales c.f. Alineación oficial del equipo 'metales c.f.' en el partido 0 - 3 Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

metales c.f.

Goles Goles

  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de metales van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Philip Kieselhumes.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Paolo Stagni va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de metales se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 18 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jure Milas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Vasiliy Semishin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jure Milas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johan Mårtensson de metales es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Taboada F.S

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de Taboada Uğur Dalamer va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mykolojus Bugonauskas, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Mykolojus Bugonauskas de Taboada va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 105 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Hans-Erik Salomonsen va descol·locar totalment la defensa contrària i Wilhelm Johansson no va perdonar i va marcar el 1 - 4.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del metales. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Magdaleno Maack la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Taboada es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 5 arribava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Wilhelm Johansson, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 17 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Taboada va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Trajko Miladinoski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Daniel Carvajal va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hienadz' Minevich va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Darragh Keogh es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mykolojus Bugonauskas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.