Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696725735

Amistoso (Int.) 696725735 Información oficial sobre el partido 696725735 en Hattrick

20.07.2022 12:30:00

Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 7 - 1 Lechia Pany Alineación oficial del equipo 'Lechia Pany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 8 - 0 Lechia Pany Alineación oficial del equipo 'Lechia Pany' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagunto C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Adrián Mazo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Sagunto es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): Als 26 minuts de joc, els nois de Sagunto van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Lorenzo Mürner augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sagunto pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adrián Mazo va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Chidozie Azaria Honhoui va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Chidozie Azaria Honhoui va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Sagunto va augmentar la diferència quan Lorenzo Mürner no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Chidozie Azaria Honhoui es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 7 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Walid Aseery! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antoni Maria Masllorens va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Chidozie Azaria Honhoui de Sagunto gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lechia Pany

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Lechia eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 37, Dominik Kováč va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Lechia va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Patryk Lenc que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21 en Giuliano Canale va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.