Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696714560

Amistoso (Int.) 696714560 Información oficial sobre el partido 696714560 en Hattrick

20.07.2022 12:30:00

Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 0 - 1 Esmeraldas Alineación oficial del equipo 'Esmeraldas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 3 - 2 Esmeraldas Alineación oficial del equipo 'Esmeraldas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,0 % 29,6 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macedonios

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Macedonios va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gonzalo Descoll ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Buenaventura Valdovinos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Macedonios.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Diego Puente va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Macedonios van sortir al contraatac al minut 55, però Buenaventura Valdovinos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Cristian Ghizdăvescu va estar a punt d'empatar per a Macedonios quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Martín Alvarado va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Daniel Martínez Rubio de Macedonios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Ghizdăvescu.

Esmeraldas

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Esmeraldas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 28, quan Renán Mideros, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Willman Robles, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 54 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Esmeraldas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Geovanny Maldonado, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Geovanny Maldonado va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Geovanny Armijos, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.