Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696704498

Amistoso (Int.) 696704498 Información oficial sobre el partido 696704498 en Hattrick

20.07.2022 12:30:00

Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 5 - 2 Stiby sin equipo Alineación oficial del equipo 'Stiby sin equipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 6 - 2 Stiby sin equipo Alineación oficial del equipo 'Stiby sin equipo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rifle band

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rifle eren letals, i Paolo Guidi va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Rifle va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 Afonso Taió va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Rifle s'avançava al marcador al minut 66, després d'un rebot que va caçar en Ager Galdos per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Rifle va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tom Höhensteiger des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Ager Galdos va incrementar l'avantatge de Rifle amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Rifle va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Tom Höhensteiger va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Manolo Travesedo de Rifle gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rufino Señor va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant José Gieco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Gieco al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Clericat va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paolo Guidi.

Stiby sin equipo

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Nicolás Emanuel Boubila va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Joaquín Fuensalida, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José Bartolomé Basteiro, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José Bartolomé Basteiro va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan José Bartolomé Basteiro va estar a punt de posar per davant a equipo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco de la Torre va impedir un gol cantat.