Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696694385

Amistoso (Int., RC) 696694385 Información oficial sobre el partido 696694385 en Hattrick

20.07.2022 12:25:00

RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido 3 - 5 F.C. Severnav Alineación oficial del equipo 'F.C. Severnav' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RE.SA.CA. Alineación oficial del equipo 'RE.SA.CA.' en el partido 2 - 1 F.C. Severnav Alineación oficial del equipo 'F.C. Severnav' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RE.SA.CA.

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Alejandro Anido va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): RE.SA.CA. equilibrava la balança al minut 30. En Oğuz Can Alasoy, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Turi Petschke va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a RE.SA.CA.: 3 a 5 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Oğuz Can Alasoy va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Francesco Roncato va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): RE.SA.CA. enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Ron-Robert Wurzer va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

F.C. Severnav

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Amb 6 minuts jugats, Mischa Mumment de Severnav va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Severnav va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 28. Virgil Suruceanu va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Petruş Cristea que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Severnav.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Isaac Sanfeliu va augmentar l'avantatge de Severnav a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Isaac Sanfeliu és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Cristian-George Florea perquè aconseguís el 2 - 5. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".