Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696690786

Amistoso (Int.) 696690786 Información oficial sobre el partido 696690786 en Hattrick

20.07.2022 12:30:00

Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 4 - 0 11 Golfer Alineación oficial del equipo '11 Golfer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 1 - 4 11 Golfer Alineación oficial del equipo '11 Golfer' en el partido
Tiene bastante suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torbeo

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alfonso García de Torbeo aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Torbeo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Sergio Roldán Caballero.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Alfonso García va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Torbeo va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raúl Paz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Manuel Sánchez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Olivier Delestre va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Manuel Sánchez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Paz de Torbeo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Titus Percival de Torbeo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

11 Golfer

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Raphael Mahlstein al minut 26 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Gilliam Dombrecht va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Andrea Gaggero no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 39, quan un error defensiu va deixar Raoul Leisey completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Ilias Arendorff l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 66 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Herbert Hiss amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Jasper Bruckhart va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Andrea Gaggero.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jasper Bruckhart de Golfer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.