Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696675068

Amistoso (RC) 696675068 Información oficial sobre el partido 696675068 en Hattrick

20.07.2022 12:20:00

Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido 2 - 0 ii desu ne Alineación oficial del equipo 'ii desu ne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido 4 - 0 ii desu ne Alineación oficial del equipo 'ii desu ne' en el partido
Tiene mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yoshi CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Yoshi va ser Marco Gai.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Yoshi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lyubomir Lopantsov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Perdigón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Keith Colchester. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Lyubomir Lopantsov de Yoshi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Lyubomir Lopantsov va sorprendre Lodewijk Graaf amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Lyubomir Lopantsov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Lyubomir Lopantsov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Lodewijk Graaf va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mauro Villaciergo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Gai de Yoshi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ii desu ne

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 24 (Ocasión de falta): Amb 24 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Arthur Richards va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Marcin Widuch va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.