Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696674797

Amistoso (RC) 696674797 Información oficial sobre el partido 696674797 en Hattrick

20.07.2022 12:20:00

Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido 6 - 0 Nona FC Alineación oficial del equipo 'Nona FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido 1 - 1 Nona FC Alineación oficial del equipo 'Nona FC' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,9 % 57,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Elm Serpientes

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Serpientes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mthuthuzeli Matenje va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Alexandru Pistol va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 135 Minuto 52 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Niko-Matti Hongell de Serpientes va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergio Urquijo es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Serpientes va aconseguir el 5 - 0 quan Rainer Korbach va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Serpientes va augmentar la diferència quan Alexandru Pistol no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Jean-Michel Loisel gairebé va marcar per a Serpientes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 206 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Fabrizio Polino va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Niko-Matti Hongell de Serpientes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nona FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miloš Ilić de Nona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.