Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696672590

Amistoso (Int.) 696672590 Información oficial sobre el partido 696672590 en Hattrick

20.07.2022 10:00:00

CSM Jiul Petrosani Alineación oficial del equipo 'CSM Jiul Petrosani' en el partido 0 - 3 Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSM Jiul Petrosani Alineación oficial del equipo 'CSM Jiul Petrosani' en el partido 1 - 2 Machotes F.C Alineación oficial del equipo 'Machotes F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSM Jiul Petrosani

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Tudor Cotenescu va disposar d'una bona oportunitat al minut 30, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Machotes F.C

Goles Goles

  • 107 Minuto 24 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Claudiu Preda! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Pere Josep Baqués va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 0 - 2 per a Machotes.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 80 pels visitants. En Ömer Faruk Osman va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Claudiu Preda, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Ömer Faruk Osman de Machotes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 51 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Claudiu Preda va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olgierd Józefik de Machotes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.