Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696563904

Promoción 696563904 Información oficial sobre el partido 696563904 en Hattrick

16.07.2022 14:00:00

Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 3 - 1 Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 4 - 1 Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torbeo

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Samuel Lhermitte, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Torbeo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Florin Teleman progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Als 80 minuts, Pier Giuseppe Morgante va ampliar l'avantatge de Torbeo amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Victor Mahamat quasi dona a Torbeo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Aday Petra del Torbeo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Torbeo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Eroles va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Radu Matara.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Torbjørn Bruvik van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Waheeb Al-Siraji a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bit-Garam Jeon.

Albacity de la Mancha

Goles Goles

  • 150 Minuto 64 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 64 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Bryan Broekema, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Waheeb Al-Siraji hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jauhen Trafimik havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Albacity van seguir progressant per la banda dreta. Bryan Broekema va tenir la seva oportunitat al minut 34, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Tomasz Frankowski ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.