Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696249266

Amistoso (Int., RC) 696249266 Información oficial sobre el partido 696249266 en Hattrick

21.06.2022 19:20:00

i giocatori di Titano Alineación oficial del equipo 'i giocatori di Titano' en el partido 8 - 0 Juan Andres CF Alineación oficial del equipo 'Juan Andres CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
i giocatori di Titano Alineación oficial del equipo 'i giocatori di Titano' en el partido 7 - 0 Juan Andres CF Alineación oficial del equipo 'Juan Andres CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

i giocatori di Titano

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): giocatori, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Giorgio Schiavio per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, giocatori va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Silas Hvidt, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Serafín Espinosa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a giocatori.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): giocatori va augmentar la diferència quan Nicolò Martucci no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 115 Minuto 69 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 69 minuts de joc, Serafín Espinosa, corrent com un esperitat, superà primer Csongor Ráró per velocitat, i després el porter posant el 5 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan giocatori va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Horst Dieter Haadl des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de giocatori pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nizar Abu-Ali va posar el 7 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85 en Emanuele Cueni va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 8 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Serafín Espinosa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Frederik Aslak al minut 12 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Velasco Raheiro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nizar Abu-Ali de giocatori va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Juan Andres CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Ralph Kraushofer de Andres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.