Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696233093

Amistoso 696233093 Información oficial sobre el partido 696233093 en Hattrick

22.06.2022 12:05:00

F.C. Dionnis Alineación oficial del equipo 'F.C. Dionnis' en el partido 5 - 0 Demons Club AL Alineación oficial del equipo 'Demons Club AL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Dionnis Alineación oficial del equipo 'F.C. Dionnis' en el partido 3 - 0 Demons Club AL Alineación oficial del equipo 'Demons Club AL' en el partido
Tiene suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Dionnis

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Jens Mahr, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): José Cogolls va incrementar l'avantatge de Dionnis amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Cogolls es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Dionnis va augmentar la diferència quan Ladislau de Saa no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Dionnis a 5 - 0. Giuseppe Goberti va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Martí Sadó es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Dionnis ho intentava per la dreta per mitjà de Martín Pretel Marín, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Cogolls va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Milán Bodzás de Dionnis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martín Pretel Marín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Cástor Álvarez Vázquez de Dionnis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Demons Club AL

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Demons va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Benedicto Ruiz Oviedo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Víctor Aladro de Demons va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.