Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 696070020

Amistoso (Int., RC) 696070020 Información oficial sobre el partido 696070020 en Hattrick

08.06.2022 12:25:00

Estacazo Alineación oficial del equipo 'Estacazo' en el partido 0 - 1 AUTOCENTRO OSTIENSE Alineación oficial del equipo 'AUTOCENTRO OSTIENSE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estacazo Alineación oficial del equipo 'Estacazo' en el partido 2 - 1 AUTOCENTRO OSTIENSE Alineación oficial del equipo 'AUTOCENTRO OSTIENSE' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,2 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estacazo

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Marcos Pan Álvarez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 13, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Rui Agostinho Castro Jesus quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Marcos Pan Álvarez va estar a punt de marcar al minut 86 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Estacazo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

AUTOCENTRO OSTIENSE

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): En Felice Rosanelli va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Placido Manni la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Gabriel Amarandei, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mihai Daia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Pierre Delatour, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 18 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. AUTOCENTRO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mihai Daia al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mihai Daia va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rui Agostinho Castro Jesus per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikael Bagiryan.