Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Nankatsu (1462023) - Granada Boys (312957) » 696023547: T69/R10

Copa 696023547 Información oficial sobre el partido 696023547 en Hattrick

08.06.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 10

CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 2 - 5 Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido 1 - 4 Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Nankatsu

Goles Goles

  • 103 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Nacho Roldán Lozano va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Israel Sánchez Salares, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Nankatsu.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Javier Ceta no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Marcos Frexa va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 43 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Granada Boys

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Granada agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar José de la Cruz Gajardo amb mestria.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en José Francisco Rojas Manrique de Granada l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 19 de partit.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Dave Willis va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Granada, al minut 40. El marcador va canviar a 0 - 3.
  • 135 Minuto 42 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Władysław Sędziwoj va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 4. L'experiència és un grau!
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 78, en José de la Cruz Gajardo del Granada va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Dudi Shkalim que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Baldo Nisci quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jon Hussey, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Jon Hussey va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de José de la Cruz Gajardo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José Francisco Rojas Manrique. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José de la Cruz Gajardo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.