Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 695986501

Amistoso (Int., RC) 695986501 Información oficial sobre el partido 695986501 en Hattrick

01.06.2022 12:25:00

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 4 - 1 1. Fc Slovácko Alineación oficial del equipo '1. Fc Slovácko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 6 - 0 1. Fc Slovácko Alineación oficial del equipo '1. Fc Slovácko' en el partido
Tiene mala suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Pétrola va ser David Navarro.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Abdeljalil Yakhloufi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Pétrola.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pétrola pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cibrán Spínola va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 125 Minuto 75 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Adin Malagić va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 3 - 1 al minut 75.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pétrola va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Villadiego progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Cibrán Spínola gairebé va marcar per a Pétrola des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): Al minut 31, Cibrán Spínola gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Juan Borja Medina Davila de Pétrola gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Julián Navarrete gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Matyáš Bouma va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Héctor Soria va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matyáš Bouma al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iván Ruipérez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

1. Fc Slovácko

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Korbanek.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Niclas Berglund de Slovácko la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sascha Friedrich Oswald es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.