Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 695955379

Amistoso (Int., RC) 695955379 Información oficial sobre el partido 695955379 en Hattrick

31.05.2022 21:00:00

AlbstersaninJapan FC Alineación oficial del equipo 'AlbstersaninJapan FC' en el partido 4 - 1 Juan Andres CF Alineación oficial del equipo 'Juan Andres CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AlbstersaninJapan FC Alineación oficial del equipo 'AlbstersaninJapan FC' en el partido 5 - 0 Juan Andres CF Alineación oficial del equipo 'Juan Andres CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AlbstersaninJapan FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Gdalyahu 'Arms And Legs' Amor va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el AlbstersaninJapan va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Vítor Hugo Padilha, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de AlbstersaninJapan a 3 - 1. Gdalyahu 'Arms And Legs' Amor va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, AlbstersaninJapan va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tim 'Needy' Nelson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a AlbstersaninJapan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 沈 (Shen) 宝嘉 (Baojia), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Alfie Gannon es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gdalyahu 'Arms And Legs' Amor per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Frederik Aslak va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kaj Lastdrager de AlbstersaninJapan es va guanyar la targeta groga merescudament.

Juan Andres CF

Goles Goles

  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): Gabriel Ponte va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 42 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Csongor Ráró de Andres va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.