Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 695942488

Amistoso (Int.) 695942488 Información oficial sobre el partido 695942488 en Hattrick

01.06.2022 12:30:00

La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 1 Puerto Riken F.C. Alineación oficial del equipo 'Puerto Riken F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 0 Puerto Riken F.C. Alineación oficial del equipo 'Puerto Riken F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Plaza c

Goles Goles

  • 114 Minuto 22 (Gol de penalti): Plaza va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Lalo Lázaro Garrido, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): Una falta al minut 33 va provocar un lliure directe. Lalo Lázaro Garrido el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Jorge Martos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Plaza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Víctor Enatorriaga va intentar anar-se'n per velocitat al minut 31 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Álvarez Cabanilla es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Martos per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diego Rivera va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Martino Gialluca. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Jorge Martos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Rivera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Martino Gialluca va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Álvarez Cabanilla de Plaza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Puerto Riken F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Puerto va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Immanuel Nolè, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mansour Mohamed Sambi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Immanuel Nolè va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerald Ortiz de Puerto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gerald Ortiz se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.