Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Macedonios (489847) - Spurs de Barcelona (992486) » 695930338: T69/R9

Copa 695930338 Información oficial sobre el partido 695930338 en Hattrick

01.06.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 9

Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 6 - 7 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 1 - 1 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,9 % 33,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macedonios

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Macedonios contenien la respiració mentre en Torben Wilhelmstötter s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Torben Wilhelmstötter va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Batista Figueiredo Monteiro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Daniel Martínez Rubio marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Avelino Pájaro que va xutar a fora per molt poc.
  • 222 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Macedonios va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 107 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Batista Figueiredo Monteiro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Martínez Rubio de Macedonios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Daniel Kamiński anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Macedonios.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mikael Palm de Macedonios anava molt fort i col·locat però Javier Ganchaegu no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Ignacio Villametide de Macedonios, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Ganchaegu en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Torben Wilhelmstötter va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Daniel Martínez Rubio de Macedonios, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Ganchaegu en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.

Spurs de Barcelona

Goles Goles

  • 187 Minuto 47 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Barcelona va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 47 va arribar el 2 - 1 quan en Hubert Majcher va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Espen Andreassen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Barcelona va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Luis Diego Rico va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 287 Minuto 65 (Ocasión tiro lejano): El Barcelona se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 65, en John Gröönlund va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a La Nhất de Barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kevin Bützberger de Barcelona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Barcelona Ştefan Chişcoci no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Daniel Kamiński es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Nicola Nacher de Barcelona va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Barcelona, Espen Andreassen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): John Gröönlund de Barcelona, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Daniel Kamiński en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Andrea Piasini va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.