Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 695779861

Amistoso (Int.) 695779861 Información oficial sobre el partido 695779861 en Hattrick

18.05.2022 12:30:00

Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido 4 - 4 Munich Ramblers F.C. Alineación oficial del equipo 'Munich Ramblers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bodom Dragons Alineación oficial del equipo 'Bodom Dragons' en el partido 5 - 1 Munich Ramblers F.C. Alineación oficial del equipo 'Munich Ramblers F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bodom Dragons

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 18 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Zděnek Trachta llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 21 minuts de joc, Damiano Bavaro, corrent com un esperitat, superà primer Patrick Bleisteiner per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Dragons pel centre va donar un gran resultat: el gol de Federico Pesquero va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Federico Pesquero va incrementar l'avantatge de Dragons amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Margus Karu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Geremi Idrissou! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Munich Ramblers F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 28 (Gol por la izquierda): TheRamies va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Flávio Messias Sales va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Danilo Camisani va pentinar un córner cap al segon pal que Damian Dworakowski va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): TheRamies van mostrar una bona compenetració quan al minut 57 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ceferino Cadalla va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Franz-Wolfgang Strick va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): En Radu Miron va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.