Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 695650623

Copa 695650623 Información oficial sobre el partido 695650623 en Hattrick

11.05.2022 12:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido 1 - 2 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido 0 - 2 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borocity

Goles Goles

 • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Després de 23 minuts de partit, Leopoldo Oliveira Godinho igualava per Borocity en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

 • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Borocity va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leopoldo Oliveira Godinho va sortir per sobre el travesser.
 • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Borocity va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Lapeira Lizarra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Maximilian Werderitsch.
 • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Borocity va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Germán Coppola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

AD Pétrola

Goles Goles

 • 135 Minuto 7 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Adin Malagić va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
 • 172 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Pétrola va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 106. David Navarro va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

 • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Adin Malagić va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 21, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
 • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Adin Malagić va estar a punt de posar per davant a Pétrola amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gautier Burgevin va impedir un gol cantat.
 • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 51, quan en Carlos Estremera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
 • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Juan Borja Medina Davila, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
 • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Andrei Cocriş ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
 • 270 Minuto 102 (Ocasión de falta): Inocencio Bangueses va xutar magistralment una falta al minut 102 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
 • 283 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Pétrola quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Adin Malagić va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Ramón Romero de Pétrola va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.