Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 695552930

Copa 695552930 Información oficial sobre el partido 695552930 en Hattrick

04.05.2022 12:45:00

Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 5 - 2 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Furia Vallekana Alineación oficial del equipo 'Furia Vallekana' en el partido 2 - 1 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
Tiene bastante suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,7 % 16,1 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furia Vallekana

Goles Goles

  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ruperto Verdenosa de Vallekana va fer un bon esprint per escapar-se de Jordi Mahiques i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pol Miró ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vallekana es posava per davant 2 a 1.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pol Miró, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vallekana se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 48.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Vallekana va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hafız Metin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Amb 64 minuts jugats, en Miko Pentti va augmentar l'avantatge de Vallekana a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Vallekana va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Liviu Terpe en un 1 contra 1 amb el porter Israel Eguía, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Vallekana va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ayberk Özbilir va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Israel Eguía.

Al Igual No

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alfredo Sandoval es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Alfredo Sandoval que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Igual van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Juan Antolín va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Juan Antolín va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gualdim Vide va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 63 en Jordi Mahiques va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Gualdim Vide va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Miko Pentti va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.