Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 695552863

Copa 695552863 Información oficial sobre el partido 695552863 en Hattrick

04.05.2022 12:45:00

innopulse Alineación oficial del equipo 'innopulse' en el partido 6 - 5 Villablop01 Alineación oficial del equipo 'Villablop01' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
innopulse Alineación oficial del equipo 'innopulse' en el partido 1 - 2 Villablop01 Alineación oficial del equipo 'Villablop01' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,3 % 85,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

innopulse

Goles Goles

  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 37. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Federico Santamaría va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Andy Prieto va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de innopulse.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Eloy Mareval va estar a punt d'empatar per a innopulse quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jorge Jovellar va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): innopulse va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Świętopełk Grzyb va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jorge Jovellar.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En Eloy Mareval va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de innopulse se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Eloy Mareval de innopulse va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Jesús Vasco de innopulse va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de innopulse Mihai Măhălean va intentar enganyar Jorge Jovellar amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de innopulse Federico Santamaría no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jorge Jovellar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de innopulse, Frederik Hedeboe, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Walter Cristofaro de innopulse, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jorge Jovellar en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de innopulse Świętopełk Grzyb no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jorge Jovellar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.

Villablop01

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Quan passaven 8 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Villablop01. En Semen Manykin va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alberto Huelves de Villablop01 va fer un bon esprint per escapar-se de Juan Topete i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Giuseppe Gioia va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 14, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Villablop01 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lluís Carolà va desviar el xut final de Juan Pérez Rubio després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Pablo Baena de Villablop01, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Villablop01, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Sven Faas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): En Semen Manykin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sven Faas de Villablop01 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Semen Manykin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Villablop01.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Aleksi Pylvänäinen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alberto Huelves va xutar fora per a Villablop01, el marcador es va quedar igual: 2 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Villablop01 Jesús Saenz Moreno, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lluís Carolà. El marcador continuava 3 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Villablop01, Jorge Jovellar, col·locà la pilota just a les mans d'en Lluís Carolà. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Villablop01, Pablo Baena, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Villablop01, Pietro Bazoli, col·locà la pilota just a les mans d'en Lluís Carolà. El marcador: 6 - 5.