Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 695552329

Copa 695552329 Información oficial sobre el partido 695552329 en Hattrick

04.05.2022 12:45:00

VickTeam Alineación oficial del equipo 'VickTeam' en el partido 1 - 4 Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VickTeam Alineación oficial del equipo 'VickTeam' en el partido 1 - 1 Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 23,2 % 50,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VickTeam

Goles Goles

  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Romeo Buursink va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de VickTeam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Darius Lumei va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): VickTeam van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Darius Lumei va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de VickTeam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jakub Szałecki, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VickTeam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alois Schuppler va sortir per sobre el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de VickTeam, Víctor Cantonal, col·locà la pilota just a les mans d'en Mathéo Rutten. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de VickTeam Danny Viem, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mathéo Rutten. El marcador continuava 1 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Octavian Amorţilă de VickTeam va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Vehinsa F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vehinsa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Teodor Linstål va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Vehinsa va deixar en bona posició a en Mark Hoerner per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 43 (Ocasión tiro lejano): El Vehinsa se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 43, en Sorin Botea va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vehinsa va ser a punt de marcar al minut 58, quan el seu jugador Sorin Botea va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Olivier Lutz de Vehinsa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samuele Chiodi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Mathéo Rutten va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Sorin Botea de Vehinsa va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Vehinsa Mark Hoerner no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Cantonal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 4.