Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiñoso's FC (1414871) - Amorini (1365155) » 695550510: T69/R5

Copa 695550510 Información oficial sobre el partido 695550510 en Hattrick

04.05.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 5

Tiñoso's FC Alineación oficial del equipo 'Tiñoso's FC' en el partido 1 - 5 Amorini Alineación oficial del equipo 'Amorini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tiñoso's FC Alineación oficial del equipo 'Tiñoso's FC' en el partido 0 - 5 Amorini Alineación oficial del equipo 'Amorini' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiñoso's FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Tiñoso's va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mukhran Kakachashvili, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Patrick Åhlmar que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tiñoso's va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tiziano Delucchi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Patrick Åhlmar després que el jugador de Tiñoso's li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Tuna Merdi de Tiñoso's va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Amorini

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Amorini van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Baptiste Millet va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Trần Ngọc Tân va augmentar l'avantatge de Amorini a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Egon Dupuis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Egon Dupuis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 68, i va fer pujar el 1 - 4 per a Amorini.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Filipe Vieira, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Amorini que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Baptiste Millet, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Filipe Vieira va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Baptiste Millet quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Brais Cangas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Filipe Vieira. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Oliverio Valentín de Amorini va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.