Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galaxia Celeste (1368293) - pinturas torres (1601985) » 695550497: T69/R5

Copa 695550497 Información oficial sobre el partido 695550497 en Hattrick

04.05.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 5

Galaxia Celeste Alineación oficial del equipo 'Galaxia Celeste' en el partido 1 - 3 pinturas torres Alineación oficial del equipo 'pinturas torres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galaxia Celeste Alineación oficial del equipo 'Galaxia Celeste' en el partido 1 - 2 pinturas torres Alineación oficial del equipo 'pinturas torres' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaxia Celeste

Goles Goles

  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): Al 35 minuts, El Galaxia va fer el 1-1. En Siegmar Warbinek va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Siegmar Warbinek va estar a punt d'empatar per a Galaxia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gorm Strand va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 34 minuts, en Siegmar Warbinek no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Siegmar Warbinek va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 el Galaxia va posar setge sobre la defensa central visitant però en Barthélemy Verdonck no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mihai Arsene de Galaxia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Siegmar Warbinek de Galaxia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

pinturas torres

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Albert Carbonell va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 49, en Celso Bayón del pinturas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a David Nistal que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Celso Bayón de pinturas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Celso Bayón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fernando Villabedón després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Diego Gomila va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Celso Bayón, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. pinturas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.