Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conglios Asoc. FK (771998) - san pedro y san pablo (798705) » 695550306: T69/R5

Copa 695550306 Información oficial sobre el partido 695550306 en Hattrick

04.05.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 5

Conglios Asoc. FK Alineación oficial del equipo 'Conglios Asoc. FK' en el partido 4 - 2 san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Conglios Asoc. FK Alineación oficial del equipo 'Conglios Asoc. FK' en el partido 3 - 2 san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,3 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conglios Asoc. FK

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Conglios prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Antonio Lapetra Churruca va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Rohan Witter va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Conglios.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Javier Carcer va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Conglios a 4 - 1. Javier Carcer va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Juan Miguel 'El Vampiro' Merino del Conglios ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nik Kapel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Armando Graful al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nik Kapel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Lapetra Churruca de Conglios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

san pedro y san pablo

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 12 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pedro Peña.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 89, el jugador visitant Diego Traves va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Jacob Mercé, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Regino Echebarri no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Lluís Maria Agulló va estar a punt de posar per davant a pedro amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jacob Mercé va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Antonio Vargas va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.