Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kontraall Team (775775) - Al Igual No (1434259) » 695439673: T69/R4

Copa 695439673 Información oficial sobre el partido 695439673 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 2 - 0 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido 2 - 1 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kontraall Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): En Francisco Manuel Atanes va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Raúl Igoa la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan kontraall va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Manuel Atanes des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Passaven 18 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Valerio Carlos va rematar alt.
  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): Martitz Araio va sorprendre Israel Eguía amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Pere Joan Maurici gairebé va marcar per a kontraall des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En José Luis Aniorte, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 32 podia haver acabat en gol, però Israel Eguía va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Enrique Torres Moreno de kontraall va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis María Urruchi.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Luis María Urruchi de kontraall es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 71.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Manuel Atanes de kontraall amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Al Igual No

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 57 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Alfredo Sandoval, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Igual van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Alfredo Sandoval va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.