Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC SALT (436429) - Beleriand (1368309) » 695439645: T69/R4

Copa 695439645 Información oficial sobre el partido 695439645 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

FC SALT Alineación oficial del equipo 'FC SALT' en el partido 2 - 3 Beleriand Alineación oficial del equipo 'Beleriand' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC SALT Alineación oficial del equipo 'FC SALT' en el partido 2 - 2 Beleriand Alineación oficial del equipo 'Beleriand' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,8 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SALT

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Riccardo Galdi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 37, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de SALT van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Paolo Grande en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): SALT enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 el SALT va posar setge sobre la defensa central visitant però en Nikolai Winberg no va estar gens encertat.
  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a SALT va estar a punt d'arribar en un córner. En Jonathan Pospischil va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Nikolai Winberg no s'ho podia creure.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SALT Antonio Gemelli quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jami-Petteri Vilkkinen de SALT es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Beleriand

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Manfried Eckelt estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Enrique Donado va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 32.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Beleriand prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Enrique Donado.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Beleriand va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manfried Eckelt, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Anton Yurchenko va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Beleriand va anar a parar a la dreta de l'atac on en Włodzimierz Mikoda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antón Ansa.