Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Gràcia (485823) - huguete_ole (310297) » 695439576: T69/R4

Copa 695439576 Información oficial sobre el partido 695439576 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

Atlètic Gràcia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gràcia' en el partido 3 - 4 huguete_ole Alineación oficial del equipo 'huguete_ole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Gràcia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Gràcia' en el partido 2 - 0 huguete_ole Alineación oficial del equipo 'huguete_ole' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Gràcia

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Massimiliano Camasta va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gràcia.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Suliman Naguib va augmentar l'avantatge de Gràcia a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el Gràcia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gianni Passalacqua, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fedon Kaltsas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Gràcia va ser a punt de marcar al minut 65, quan el seu jugador Suliman Naguib va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

huguete_ole

Goles Goles

  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de huguete_ole van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Ibrahim El-Andalossi.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 82 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Marcelino Gallach.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Murilo Dias Xavier va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, huguete_ole, al minut 85. El marcador va canviar a 3 - 3.
  • 171 Minuto 102 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Teemu Hiltunen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a huguete_ole.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 48 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Jos Tronquo, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.