Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

makanakis c.f. (990525) - Señaleros FC (439434) » 695439442: T69/R4

Copa 695439442 Información oficial sobre el partido 695439442 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

makanakis c.f. Alineación oficial del equipo 'makanakis c.f.' en el partido 1 - 3 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
makanakis c.f. Alineación oficial del equipo 'makanakis c.f.' en el partido 1 - 4 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

makanakis c.f.

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Passat el minut 37 de joc, Tuukka Turunen facilitava les coses al makanakis amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Vladimir Sliva va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de makanakis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Manuel Alexandre Matos de makanakis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dalibor Strachoň de makanakis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Señaleros FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Señaleros va ser finalitzada des de l'esquerra per Şerban Chipciu al minut 21. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador de Señaleros Şerban Chipciu va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 53 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Pere Martí va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Señaleros.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Şerban Chipciu de Señaleros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Manuel Valiente Negrón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eugenio Mesa Tovar, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pere Lluís Cuyàs va enviar un xut des de 40 metres al minut 39, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joan Falip. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Señaleros van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 75 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Amets Berroeta, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Abauntz Belarroa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eugenio Mesa Tovar va estar atent i va desviar la pilota a córner.