Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Avilés (311017) - Patatasbravas (796502) » 695439231: T69/R4

Copa 695439231 Información oficial sobre el partido 695439231 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

Sporting de Avilés Alineación oficial del equipo 'Sporting de Avilés' en el partido 5 - 4 Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sporting de Avilés Alineación oficial del equipo 'Sporting de Avilés' en el partido 3 - 3 Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido
Tiene suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Avilés

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Roger Meireles de Sporting aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Bat Taban va donar a Sporting un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Passats 62 minuts, Bat Taban, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Sporting es posava per davant!
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Javier Montero va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 122 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Al minut 103 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 5 - 4. L'autor del gol per a Sporting va ser Bat Taban.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Raúl Orta? Un error clamorós seu va donar a Aderbal Bernacchi una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Bat Taban, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Roger Meireles va rematar alt.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Vázquez Chavarri estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Raúl Orta, als 52 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bat Taban. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Sporting va estar a punt de posar-se per davant al minut 100 però Florin Florescu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José David Peláez de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Patatasbravas

Goles Goles

  • 160 Minuto 26 (Gol de falta): Patatasbravas, al minut 26, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Éric Basse.
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Majid Nassajpour que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Patatasbravas van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 79 quan Antonio Comas sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Als 83 minuts de partit, Aderbal Bernacchi de Patatasbravas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Israel Williams va fer una estirada espectacular al minut 73, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Aderbal Bernacchi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ciro Irelli de Patatasbravas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.