Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Revolució (492537) - Torbeo (120632) » 695439200: T69/R4

Copa 695439200 Información oficial sobre el partido 695439200 en Hattrick

27.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 4

La Revolució Alineación oficial del equipo 'La Revolució' en el partido 1 - 2 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Revolució Alineación oficial del equipo 'La Revolució' en el partido 3 - 1 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Revolució

Goles Goles

  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Revolució per la dreta va donar com a resultat un gol de Zdeněk Bartovský al minut 90 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zdeněk Bartovský va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Chaouqi Oulhaj va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Revolució enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Fulvio Tagliabue no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Revolució Zdeněk Bartovský quasi va assolir l'empat al minut 40 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Fulvio Tagliabue va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 65 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Revolució va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Decebal Vasiluţ va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Robert Åhlström de Revolució va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Torbeo

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Tuomas Koivula va marcar al minut 4 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bit-Garam Jeon va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Torbeo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 22, però el xut de Sergio Roldán Caballero des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Javier Eroles, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Javier Eroles va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pier Giuseppe Morgante de Torbeo va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Sergio Roldán Caballero que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Javier Eroles després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jean-Christian Rodriguez va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Roldán Caballero de Torbeo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.