Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Autosolar Energy Solutions (1366046) - Tot Negre (489976) » 695281602: T69/R3

Copa 695281602 Información oficial sobre el partido 695281602 en Hattrick

20.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 3

Autosolar Energy Solutions Alineación oficial del equipo 'Autosolar Energy Solutions' en el partido 4 - 3 Tot Negre Alineación oficial del equipo 'Tot Negre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Autosolar Energy Solutions Alineación oficial del equipo 'Autosolar Energy Solutions' en el partido 1 - 2 Tot Negre Alineación oficial del equipo 'Tot Negre' en el partido
Tiene bastante suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 21,0 % 52,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Autosolar Energy Solutions

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Sanjar Seifi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Autosolar.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 28 gràcies a la jugada de Marco Della Pietra, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passats 77 minuts, Tony Marechal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Autosolar es posava per davant!
  • 138 Minuto 95 (Gol evento especial extremo + rematador): Lefteris Aggelakos estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Guillaume Gayraud va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 95.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Marco Della Pietra es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Guillaume Gayraud es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hannes Röhser de Autosolar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Lefteris Aggelakos de Autosolar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tot Negre

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 27 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Negre. Agamemnonas Arnaoutoglou el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 160 Minuto 64 (Gol de falta): Al minut 64 del partit, Agamemnonas Arnaoutoglou va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Negre van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 90, quan Tosho Trajkoski va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 102 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Negre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mykola Poperedbatka, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Cantillo de Negre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.