Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.U.P (122291) - daniglo17 (1334612) » 695281367: T69/R3

Copa 695281367 Información oficial sobre el partido 695281367 en Hattrick

20.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 3

C.U.P Alineación oficial del equipo 'C.U.P' en el partido 3 - 5 daniglo17 Alineación oficial del equipo 'daniglo17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.U.P Alineación oficial del equipo 'C.U.P' en el partido 2 - 4 daniglo17 Alineación oficial del equipo 'daniglo17' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.U.P

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Rafael Ortiz-Villajos, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. C.U.P es posava per davant!
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador Julián Ros de C.U.P, després de 71 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 112 (Gol evento especial córner peinado): En Sahan Madugalle entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al C.U.P, un peu providencial d'en Julián Ros va situar el 3-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Julián Ros gairebé va marcar per a C.U.P des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a C.U.P per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafael Ortiz-Villajos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Al minut 92, Cristóbal Viyuelas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Ortiz-Villajos de C.U.P la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Gabriel Karanka de C.U.P va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de C.U.P Rafael Ortiz-Villajos, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Benny Bohren. El marcador continuava 3 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Cristóbal Viyuelas de C.U.P anava molt fort i col·locat però Benny Bohren no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Julián Ros de C.U.P va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

daniglo17

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 26 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en José Luis Tolosa Carrión.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 79 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Marcel Drobiński de daniglo17 marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 113 (Gol por el centro): daniglo17 van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 113, quan Imre Meló va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Garrit Patzold quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gardele Garaigorri va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Imre Meló que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 264 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Passat el minut 77 de partit, daniglo17 va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Gardele Garaigorri, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Imre Meló va marcar al minut 93 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olympio Guerber.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de daniglo17 Imre Meló no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gabriel Karanka es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de daniglo17 Garrit Patzold va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de daniglo17, José Luis Tolosa Carrión, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.