Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'Eixample BCN (435044) - C.E Xarxa (120061) » 695281136: T69/R3

Copa 695281136 Información oficial sobre el partido 695281136 en Hattrick

20.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 3

L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido 1 - 4 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido 1 - 6 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Eixample BCN

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 27, Augusto Manuel Caetano de Eixample empatava el partit: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 50, Augusto Manuel Caetano de Eixample va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julian Holgersen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

C.E Xarxa

Goles Goles

  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 26 i semblava que Xarxa desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Pablo Hernández Mérida va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): Santi Bendala Galán de Xarxa va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Pablo Hernández Mérida que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eixample. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sergio Vazán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Xarxa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 69.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Passaven 70 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Torben Gernert va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Pablo Hernández Mérida, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Xarxa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Granullas després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nacho Torres va poder desviar-lo a córner.