Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iverson#3 (1591942) - Uldorazo (433970) » 695280701: T69/R3

Copa 695280701 Información oficial sobre el partido 695280701 en Hattrick

20.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 3

Barval Alineación oficial del equipo 'Barval' en el partido 4 - 3 Atlético Castromao Alineación oficial del equipo 'Atlético Castromao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Barval Alineación oficial del equipo 'Barval' en el partido 1 - 7 Atlético Castromao Alineación oficial del equipo 'Atlético Castromao' en el partido
Tiene bastante suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barval

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Barval va ser Rafael Matías.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Barval s'avançava al marcador al minut 66, després d'un rebot que va caçar en Roelant Blondiaux per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Barval va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 82 Gabrijel Sandrk va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Barval van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Matías va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Barval va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gabrijel Sandrk ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Rafael Matías es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Roelant Blondiaux! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Atlético Castromao

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Als 35 minuts de partit, Santiago Collandra de Castromao va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Mihai Horvat que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Isaac Pérez, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Ismâîl Belouchi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Castromao van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 65 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ismâîl Belouchi, però la pilota va sortir per sobre del travesser.