Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

J.O.R.D.I (776781) - FCMambo (794443) » 695280565: T69/R3

Copa 695280565 Información oficial sobre el partido 695280565 en Hattrick

20.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 3

J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido 1 - 4 Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido 1 - 0 Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J.O.R.D.I

Goles Goles

  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 53 una excel·lent centrada de Manuel Navarro va arribar a Shawky Adnan, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuel Navarro va fer una magnífica centrada, però la rematada de Shawky Adnan va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Óscar Tamayo Arce de J.O.R.D.I va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Urs Strohscher va xutar fora per a J.O.R.D.I, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de J.O.R.D.I Ròmul Dols va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sergio Palacín de J.O.R.D.I anava molt fort i col·locat però Yannik Badinski no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.

Los Leitus F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Leitus van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en İbrahim Abdullayev.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Urs Strohscher va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de İbrahim Abdullayev, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, İbrahim Abdullayev quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Leitus va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Urs Strohscher va desviar el xut final de Rob de Kock després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vadzim Myslik que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 286 Minuto 101 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 101 minuts, el Leitus va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en İbrahim Abdullayev.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Leitus Vadzim Myslik no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Urs Strohscher es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Yannik Badinski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Leitus.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, İbrahim Abdullayev de Leitus és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 4.