Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trambolikos FC (775111) - F. C. Futvoleros. (48381) » 695280062: T69/R3

Copa 695280062 Información oficial sobre el partido 695280062 en Hattrick

20.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 3

Trambolikos FC Alineación oficial del equipo 'Trambolikos FC' en el partido 0 - 3 F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trambolikos FC Alineación oficial del equipo 'Trambolikos FC' en el partido 0 - 3 F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trambolikos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Trambolikos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Severo Ramúa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Severo Ramúa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Quaranta de Trambolikos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F. C. Futvoleros.

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Musa Evecen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Futvoleros.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Futvoleros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Res Leitner va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Musa Evecen va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Futvoleros.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 42 en Res Leitner ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Llibert Morral el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Vidal Llimós va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): Musa Evecen va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Futvoleros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Haralambie Francovschi va sortir per sobre el travesser.