Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Castralvo (120867) - Real Vértigo (798603) » 695280004: T69/R3

Copa 695280004 Información oficial sobre el partido 695280004 en Hattrick

20.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 3

Athletic Club Castralvo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Castralvo' en el partido 0 - 5 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Club Castralvo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Castralvo' en el partido 1 - 2 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,5 % 47,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Castralvo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cristóbal Casanavate va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Manuel Fuente va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Cornel Boldescu va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Castralvo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Víctor Piqueras va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cornel Boldescu de Castralvo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Alexandru Cătrună de Castralvo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Vértigo

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Imran Bektić va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Vértigo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Breel Cueni va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Michelangelo Tesi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 49 minuts quan Norino Gironella va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 4 per a Vértigo.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pedro Amorós va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Erik Andreasson al minut 23, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vértigo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Breel Cueni va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.