Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting e7 (1593415) - edurodrifer u. d. (1461528) » 695279931: T69/R3

Copa 695279931 Información oficial sobre el partido 695279931 en Hattrick

20.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 3

Sporting e7 Alineación oficial del equipo 'Sporting e7' en el partido 3 - 2 edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting e7 Alineación oficial del equipo 'Sporting e7' en el partido 1 - 4 edurodrifer u. d. Alineación oficial del equipo 'edurodrifer u. d.' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting e7

Goles Goles

  • 107 Minuto 32 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sporting, gràcies a les conegudes canonades d'en Jonas Wästerkvist, va situar el 1 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Passat el minut 43 de joc, Mario Corridoni facilitava les coses al Sporting amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 104 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 104 Mario Corridoni va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Octavian Mişa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Sporting, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Serefino Escobar va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Sporting per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 90, quan David Leupp va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): En Hermann Benesch va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Octavian Mişa de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

edurodrifer u. d.

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, Pablo Béiztegui va pentinar un córner cap al segon pal que Jeroen van Lent va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 108 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible (general)): Pablo Béiztegui de edurodrifer va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Siarhej Chystiakou que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Guido Düggelin va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alfredo Walker, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): El edurodrifer va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 61 amb un llançament de falta perillós. En Eduardo Parreño però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 242 Minuto 95 (Ocasión de contra por la izquierda): edurodrifer van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 95, però Nicola Gelosini va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.