Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tohú_United (772499) - Bacteris (1588369) » 695098345: T69/R2

Copa 695098345 Información oficial sobre el partido 695098345 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido 0 - 3 UtOPíA Alineación oficial del equipo 'UtOPíA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido 0 - 8 UtOPíA Alineación oficial del equipo 'UtOPíA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tohú_United

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Julio Pardo era fer passades de llarga distància. Al minut 8 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Heikki Ryhänen però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

UtOPíA

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del UtOPíA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Engin Baha va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de UtOPíA, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ender Erenyüz va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Raimunde Piñón, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Andrei Leaşcu al minut 9, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Giovanbattista Pesando va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Giovanbattista Pesando després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kilian Mortier va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivano Furfaro de UtOPíA es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.