Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

veteranos del eume (1370618) - Desesperao (125731) » 695097705: T69/R2

Copa 695097705 Información oficial sobre el partido 695097705 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

veteranos del eume Alineación oficial del equipo 'veteranos del eume' en el partido 5 - 0 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
veteranos del eume Alineación oficial del equipo 'veteranos del eume' en el partido 4 - 1 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

veteranos del eume

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): veteranos s'avançava al marcador al minut 20, després d'un rebot que va caçar en Arnaud Horsmans per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Ismael Iturraspe va augmentar l'avantatge de veteranos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): veteranos va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Bermudo Trelles, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Taulant Xhaferraj que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): veteranos va aconseguir el 4 - 0 quan Arnaud Horsmans va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, veteranos va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ignacio Giménez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El veteranos ho intentava per la dreta per mitjà de Paolo Arcangeli, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Manzano Caso es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Arnaud Horsmans va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 蕭 (Siao) 生斌 (Shengbin) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ignacio Manzano Caso estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Desesperao

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 66, quan un error defensiu va deixar Julián Arandojo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.