Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sastetas Returns (1587594) - Area Concor (993024) » 695096822: T69/R2

Copa 695096822 Información oficial sobre el partido 695096822 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

Sastetas Returns Alineación oficial del equipo 'Sastetas Returns' en el partido 6 - 5 Area Concor Alineación oficial del equipo 'Area Concor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sastetas Returns Alineación oficial del equipo 'Sastetas Returns' en el partido 1 - 1 Area Concor Alineación oficial del equipo 'Area Concor' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sastetas Returns

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Sastetas va posar-se per davant 1 - 0 al minut 2, quan Vladislav Kosyak va llançar una pena màxima perfectament.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Sastetas va obtenir un penal al minut 38, que va llançar a la perfecció Vladislav Kosyak. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 110 Minuto 107 (Gol de falta): Al minut 107, Sastetas van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Vladislav Kosyak va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sastetas, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Marco Palese va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pedro Cacera va enviar un xut des de 40 metres al minut 37, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 236 Minuto 106 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ausiàs Forcada es va comportar com un juvenil al minut 106 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladislav Kosyak de Sastetas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Ibarreta de Sastetas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bálint Mikes va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador František Macák de Sastetas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Sastetas, Iván Ibarreta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Marco Palese de Sastetas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sastetas Marko Cubalevski, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dani Sardà. El marcador continuava 5 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Julián Mancebo de Sastetas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dani Sardà en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.

Area Concor

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 76 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Casiano Calancha.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Apoloniusz Godzieba, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): Amb 96 minuts jugats, Ausiàs Forcada de SQV va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): SQV va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Casiano Calancha es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 32 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ausiàs Forcada va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Joey Pollard va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Doru Froicu de SQV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vittorio Polsi de SQV es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 105 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Pastor Folgueira després que el jugador de SQV li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de SQV, Vittorio Polsi, col·locà la pilota just a les mans d'en Julián Mancebo. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de SQV Steve Williams, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Julián Mancebo. El marcador continuava 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Silvià Tarrés anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a SQV.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Casiano Calancha va xutar fora per a SQV, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de SQV Doru Froicu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Julián Mancebo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ausiàs Forcada de SQV va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.