Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Borregos FC (1336286) - Neptunia Fútbol Club (490014) » 695095469: T69/R2

Copa 695095469 Información oficial sobre el partido 695095469 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

Real Borregos FC Alineación oficial del equipo 'Real Borregos FC' en el partido 2 - 4 NadieCreeEnNosotros FC Alineación oficial del equipo 'NadieCreeEnNosotros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Borregos FC Alineación oficial del equipo 'Real Borregos FC' en el partido 0 - 7 NadieCreeEnNosotros FC Alineación oficial del equipo 'NadieCreeEnNosotros FC' en el partido
Tiene suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Borregos FC

Goles Goles

  • 109 Minuto 67 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Andreas Sörensson després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de NadieCreeEnNosotros Thomas Eckler, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 3.
  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Als 74 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Borregos va acabar amb la pilota als peus de Nahuel Estornell Campos que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Fonne Vandenweghe trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Fabrizio Bruscia de Borregos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Andreas Sörensson de Borregos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

NadieCreeEnNosotros FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Tomasz Pilas va posar els visitants NadieCreeEnNosotros per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, un xut de Tomasz Pilas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Alfio Tortone va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 Noldi Raggenbass va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Marius Simionca, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Thomas Eckler es va quedar sol davant del porter, al minut 21. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 30 per Nuno Alves va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Klaus Nachbar va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marius Simionca al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Borregos. La jugada d'estratègia del NadieCreeEnNosotros per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alfio Tortone va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.