Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Inter Catalunya (988070) - Heldens FC (1584302) » 695095175: T69/R2

Copa 695095175 Información oficial sobre el partido 695095175 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

FC Inter Catalunya Alineación oficial del equipo 'FC Inter Catalunya' en el partido 1 - 3 Heldens FC Alineación oficial del equipo 'Heldens FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Inter Catalunya Alineación oficial del equipo 'FC Inter Catalunya' en el partido 1 - 1 Heldens FC Alineación oficial del equipo 'Heldens FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Inter Catalunya

Goles Goles

  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Markelin Ikatza de Catalunya va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al 72, Markelin Ikatza hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ojārs Silakauliņš. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Markelin Ikatza de Catalunya es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 88, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Gonzalo Camino de Catalunya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio La Riba Llera de Catalunya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Heldens FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Onésimo Narváez de Heldens va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miguel Guzmán de Heldens l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 18 de partit.
  • 106 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 73 i semblava que Heldens desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Onésimo Narváez va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Neco Guerreiro de Heldens va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Nikolasz Veres al minut 87.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Guzmán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Neco Guerreiro de Heldens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.