Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Colosos (1593926) - SPORTINGARRULO (1434730) » 695092724: T69/R2

Copa 695092724 Información oficial sobre el partido 695092724 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

FC Colosos Alineación oficial del equipo 'FC Colosos' en el partido 2 - 4 SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Colosos Alineación oficial del equipo 'FC Colosos' en el partido 1 - 0 SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Colosos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jaume Ausach va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Herrmann Busche va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 224 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Al minut 75, Colosos va disposar d'un penal a favor, però el xut de Caitan Mancha Gil va ser aturat per Dobrogniew Cempa.
  • 286 Minuto 102 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 102, un contraatac del Colosos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jaume Ausach perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 220 Minuto 103 (Ocasión de falta): En Caitan Mancha Gil es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guido Polenta de Colosos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Caitan Mancha Gil anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a Colosos.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Colosos Lyubcho Mihovski va intentar enganyar Dobrogniew Cempa amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jiri Iskala va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Jaume Ausach de Colosos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.

SPORTINGARRULO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SPORTINGARRULO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Uladzimir Lazarau, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Paco Balodis Matesanz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simeón Casquero.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jorge De la Venta de SPORTINGARRULO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Lyubcho Mihovski en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de SPORTINGARRULO Ángel Cerrato no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lyubcho Mihovski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de SPORTINGARRULO, Dobrogniew Cempa, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de SPORTINGARRULO Simeón Casquero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lyubcho Mihovski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.