Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cassidy (1585496) - Telesaco (493512) » 695092220: T69/R2

Copa 695092220 Información oficial sobre el partido 695092220 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

Cassidy Alineación oficial del equipo 'Cassidy' en el partido 1 - 4 Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cassidy Alineación oficial del equipo 'Cassidy' en el partido 0 - 5 Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cassidy

Goles Goles

  • 139 Minuto 64 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Ibon Andrakarola van servir per superar a l'últim defensor, en Eduardo Barreto. Tot va acabar amb el 1 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Cassidy cantant "Ibon Andrakarola selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Runar Guldberg va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Marco Saubot va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Víctor Mascarreras va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 49. En Ibon Andrakarola va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Aert Hagedoorn va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Cassidy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Baltasar Roldán des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mariusz Dubert es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Telesaco

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Derek Crisler donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Telesaco per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 37. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Niels Floor. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Manuel Cirelluelo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Gonzalo Prats va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 4 per a Telesaco.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Gonzalo Prats va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dethleff Paflik va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Heimo Schildt de Telesaco va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 43 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en İlber Erkunt va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gonzalo Prats, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gonzalo Prats va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en İlber Erkunt al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.